Veel gestelde vragen - F.A.Q.

Hier vindt u de benodigde extra uitleg voor het gebruik van het LG unlock programma.Vraag: Welke kabel heeft u nodig?
Antwoord: De kabel die u via onze speciale pagina besteld heeft. De aansluiting voor de kabel bevindt zich aan de achterkant van uw PC. U kunt meerdere com poorten op uw PC hebben daarom moet u ook de juiste poort selecteren in de cliënt software. Sluit de kabel aan op de bovenste COM poort. Dit is meestal Com poort 1. De eerste daaronder is dan Com poort 2 etc. Om te weten te komen in welke compoort uw kabel zit, doe het volgende: Ga naar Configuratiescherm -> Systeem -> Apparaatbeheer -> Kies Poorten, en kijk op welke poort LG staat. Met een USB-kabel is het geen probleem: het maakt niet uit in welke USB-poort u de kabel steekt.Vraag: Hoe kan ik zo snel mogelijk unlocken?
Antwoord: Dit is mogelijk via de volgende unlock procedure:
  1. Controleer of u de juiste kabel heeft.
  2. Zorg dat uw accu altijd volledig is opgeladen!
  3. Download de laatste versie van de software laatste versie.
  4. Koop de unlock credits op de LG Unlocken pagina.
  5. Vul uw verkregen username en wachtwoord op de client software en klik op "connect".
  6. Selecteer uw type LG
  7. Druk op de "UNLOCK" knop, let op het scherm, u ziet binnen enkele seconden dat uw LG simlock vrij is.Vraag: Hoe werkt het unlock programma?
Antwoord:Hieronder staan de verschillende functies van het programma beschreven. Deze zijn onder te verdelen in drie categoriën

Unlock
Deze functie verwijderd het simlock van uw samsung. U kunt nu elke provider kiezen die u wilt. Doordat de GSM simlock vrij is stijgt deze al snel met 50 % van de normale waarde. Kosten van 1 unlock is 15 euro.

Relock
Het tegen overgestelde van unlock, deze functie zet het simlock terug op uw GSM. Dit is erg handig als u bijv. een defect aan uw GSM heeft en deze ter repartie wilt aanbieden omdat u nog garantie heeft. Ge-unlockte toestellen vallen buiten de garantie bepalingen. Dus erg handig als u van uw garantie gebruik moet maken. Deze functie werkt alleen als de GSM eerder was ge-unlocked.

Reset usercode
De usercode is een pincode die bewaard wordt op uw gsm. Soms noemen we dit een beveiligings- of security code. Dit is dus NIET je pincode. De code is van 4 tot 8 nummers die erg snel vergeten worden. Deze functie reset de gsm naar de standaard code zoals bij de fabriek wordt uitgegeven. Kosten 15 euro.Vraag: Wat zijn de systeemeisen om het unlock programma te kunnen gebruiken?
Antwoord: Hieronder staan de minimum specificaties: Onze client software gebruikt verder geen drivers of andere software, u heeft alleen drivers nodig voor uw datakabel. Deze staan al geinstalleerd als u bijv. ringtones of logo software op uw pc heeft staan. Is dit niet het geval download deze drivers dan HIER.Vraag: Waarom zijn jullie zo duur in vergelijking met andere "unlockers"?
Antwoord: Wij maken gebruik van de nieuwste technieken. Daarom kunnen wij zoveel relatief nieuwe LG GSM's unlocken. Aan deze dure ontwikkelingskosten hangt een prijskaartje. U krijgt bij ons ook een uitstekende helpdesk om uw vragen te beantwoorden en te helpen bij problemen en u heeft 100% unlockgarantie. Dat betekent dat als uw GSM ondersteund wordt en u heeft de goede datakabel, uw GSM gegarandeerd simlock vrij wordt. Mocht in het uitzonderlijke geval (wij hebben het nog niet meegemaakt) uw GSM niet simlock vrij worden, dan krijgt u uw geld terug. Wij staan uiteraard niet garant voor uw fouten, die u maakt tegen onze instructies in.
Nieuws
20 juni 2009 ::
Een nieuwe update: wij unlocken nu ook de LG KP500 Cookie, de LG KP570, de LG KC550, de LG KM380, de LG KF900 Prada II en de LG KC550!

16 februari 2009 ::
Wij unlocken ook de LG KE970 (Shine)!


14 februari 2009 ::
LG-Unlocken.nl is officieel online!
 
Samsungs

Links

GSM-Unlock.pagina.nl Unlock Samsung Nokia-Unlocken.nl Samsung-Unlocken.nl LG Prepaid Simlock Vrij Maken Anoniem SMSen Nieuwe LG kopen! Simlock Vrij
Samsung Remote Server